Bară de balet din frasin

5.0/5opinii despre produs (4)
Numărul articolului: DJ
Suprafața
Lungimea
91.46 lei
cu TVA plusfără costuri de expediere
durata de furnizare: Până la 7 zile

descriere (ID: 32)
opinii despre produs (4)
Pune o întrebare
FAQ
Bară de balet din lemn de frasin
Bara de balet funcțională este o piesă esențială a echipamentului pentru lecții eficiente de balet. Bara trebuie să îndeplinească cerințe înalte. Ea nu numai că trebuie să absoarbă forțe dinamice mari. De asemenea, prinderea și atingerea sunt criterii decisive. Astfel de cerințe nu pot fi îndeplinite cu ajutorul metalului sau materialului plastic, ci necesită o bară de balet din lemn natural.
Lemnul de frasin se pretează ideal pentru utilizarea ca bară. Lemnul este extrem rezistent la rupere, ceea ce garantează un nivel ridicat de siguranță în timpul antrenamentului. În același timp, frasinul se caracterizează printr-o rigiditate ridicată. Lemnul se deformează astfel în mod minim, chiar și la forțe mari. Ca să nu mai spunem de prinderea plăcută care poate fi obținută numai prin utilizarea unui material natural neschimbat.
Barele de balet sunt fabricate din frasin atent selecționat, cu o structură poroasă omogenă, care nu are fisuri. Sunt disponibile în trei lungimi standard de la 100 cm până la 200 cm. Barele de 150 cm lungime sunt întotdeauna disponibile în stoc. Toate celelalte lungimi pot fi tăiate cu precizie de milimetru, pentru a se potrivi condițiilor locale. Barele de balet cu o lungime mai mare de 200 cm, se compun, în general, din mai multe bare individuale, care sunt apoi îmbinate cu ajutorul unor manșoane metalice speciale.
Caracteristici
- Lemn uscat de frasin cu structură uniformă
- diâmetro: 43 mm
- perfil: redondo

    Clienții care comandă acest produs au mai comandat::