Bară de balet din stejar

5.0/5opinii despre produs (4)
Numărul articolului: DD
Suprafața
Lungimea
154.94 lei
cu TVA
durata de furnizare: Până la 7 zile

descriere (ID: 33)
opinii despre produs (4)
Pune o întrebare
FAQ
Bară de balet din stejar produsă la comandă
Bara de balet trebuie selectată cu grijă, nu numai că trebuie să se potrivească cu aspectul studioului de balet, ci trebuie să posede și proprietățile fizice exacte care constituie un dispozitiv de antrenament profesional. Aceasta înseamnă că trebuie să poată rezista unor sarcini mari și să ofere dansatorilor o adaptare și un confort în siguranță. Astfel de proprietăți pot fi îndeplinite numai de o bară de balet executată din material natural - lemnul.
Lemnul de stejar este unul dintre materialele ideale pentru a fi folosit ca bară. Este extrem de durabil și tare, asigură un antrenament în condiții de siguranță chiar și în condiții extreme.
Barele de balet sunt fabricate din lemn de stejar atent selectat și uscat, care nu prezintă fisuri și posedă o structură uniformă. Ele pot fi comandate în diferite lungimi de până la 200 cm, iar lungimea standard de 150 cm disponibilă în orice moment direct din depozyt. Pentru toate celelalte dimensiuni, aveți posibilitatea de a alege și puteți specifica lungimea dorită la milimetru. Barele de balet de peste 200 cm lungime se compun în general compuse din mai multe bare individuale, care sunt apoi îmbinate folosind manșoane metalice speciale.
Caracteristici
- Stejar uscat cu o structură uniformă
- diametru 43 mm
- lungimi 100, 150 și 200 cm
- Tăiere precisă conform specificației
- Toleranță longitudinală 0,5% datorită contracției naturale
- Suprafață netem fără fisuri
- Rigiditate ridicată și rezistență la îndoire
- Forță mare de rupere
- Prindere și simțire comodă
În comandă, scrieți lungimea exactă a barei necesare în câmpul de comentarii.

    Clienții care comandă acest produs au mai comandat::