Bară de balet pentru casă

4.9/5opinii despre produs (33)
Tipul de lemn
Fag
 
Frasin
+37.48 lei
Stejar
+82.47 lei
544.78 lei
cu TVA plusfãrã costuri de expediere
durata de furnizare: circa 1-3 zile

descriere (ID: 39)
opinii despre produs (33)
Pune o întrebare
FAQ
Bară gata de montat acasă
Când mergi la lecții de balet, soluția ideală ar fi este să poți exersa acasă și să perfecționezi ceea ce ai învățat. Pentru asta e nevoie de o oglindă mare și, mai presus de toate, o bară proprie de balet, care nu să nu fie cu nimic mai prejos decât o bară din studioul de balet. Această bară de 150 cm lungime, este pregătită pentru montat pe perete, de exemplu în sala de forță.
Bara este realizată din lemn de fag local de calitate superioară. Acest tip de lemn este extrem de rezistent la fisuri, și cu toate acestea prezintă o flexibilitate ridicată. În plus, este plăcut convingătoare structura netedă a suprafeței fără fisuri. Bara este ușor rotunjită la ambele capete pentru a evita rănirea.
Setul include două mânere de perete moderne pentru montare pe perete. Ele sunt echipate cu un mâner închis, folosit pentru fixarea sigură a barei. În această versiune închisă, bara de balet este definitiv înșurubată în manșon. Mânerele extrem de stabile sunt realizate din oțel inoxidabil cu suprafață mată periată. Acestea pot fi atașate la orice perete cu sarcină suficientă, utilizând diblurile și șuruburile atașate.
Caracteristici
- lemn de fag
- Lungimea 150 cm
- Diametrul barei 43 mm
- Capete rotunjite
- 2 Mânere de perete periate din oțel inoxidabil
- Mânerul închis al barei cu conexiune în șuruburi din partea inferioară
- distanța de perete 21 cm

    Clienþii care comandã acest produs au mai comandat::