Consolă dublă pentru bară de balet

5.0/5opinii despre produs (2)
Numărul articolului: WP2Z
344.86 lei Prețul pentru o bucată
cu TVA plusfără costuri de expediere
durata de furnizare: Până la 7 zile

descriere (ID: 44)
opinii despre produs (2)
Pune o întrebare
FAQ
Consolă dublă pentru bară de balet ? variantă închisă din oțel inoxidabil
Două bare de balet paralele pe întreaga lățime a camerei sunt semnul distinctiv al fiecărui studiou profesionist de balet. Acestea permit să se efectueze diverse exerciții și asigură ergonomia necesară elevilor cu diferite dimensiuni ale corpului.
Această consolă dublă este proiectată pentru montarea fiabilă și profesională a două bare pe perete. Asigură nu numai o fixare stabilă a barelor, ci și o distanță uniformă între două bare pe perete. În această consolă închisă, barele sunt așezate pe un suport rotunjit și înșurubate fix dinspre partea inferioară. Aceasta determină o aderența continuă a suprafaței și generează impresia generală.
Consola barelor pentru balet poate fi furnizată în culori negru, alb și în orice culoare din paleta RAL. Depinde de dvs. dacă doriți să rămâneți discret pe fundal sau să creați accente vizuale determinate. Distanța dintre bară și perete este făcută dintr-un tub din oțel. Elementele individuale sunt unitar sudate, oferind mânerului o înaltă rezistență și fiabilitate.
Consola barei de balet trebuie plasată astfel încât bara de balet să se afle la o înălțimea de 110 cm. Pentru a asigura siguranța, mânerele individuale de perete trebuie instalate de la o distanță de 120 cm.
Caracteristici
Varianta vopsită
- Disponibile în oricare culoare RAL
- distanța de la perete 21 cm
- Potrivită pentru bare de balet cu diametrul de 43 mm
- varianta închisă
- Distanța între bare este de 20 cm
Placă de montaj 16 x 3 cm
- Sarcina maximă până la 50 kg
Furnizarea împreună cu materialul de montaj
Furnizarea fără bară de balet

    Clienții care comandă acest produs au mai comandat::