Consolă pentru bară de balet - versiunea din oțel inoxidabil

5.0/5opinii despre produs (6)
Numărul articolului: WPO
194.92 lei Prețul pentru o bucată
cu TVA
durata de furnizare: Până la 7 zile

descriere (ID: 42)
opinii despre produs (6)
Pune o întrebare
FAQ
Bara permanentă de balet este nu numai un semn distinctiv al unui studiou de balet profesionist. Este, de asemenea, un utilaj necesar pentru antrenament în camera dvs. de balet de acasă.

Acest mâner este proiectat pentru fixarea sigură și profesională a barei pe perete. Asigură nu numai un montaj solid al barei, ci și o distanță uniformă între bară și perete. În această structură deschisă, bara de balet este plasată pe un suport rotund și este înșurubată de jos. Aceasta are ca rezultat o aderență continuă la suprafață și un aspect general armonios.

Placa de montaj și mânerul barei sunt conectate printr-o țeavă de oțel curbată. Întreaga structură este sudată uniform și astfel devine extrem de stabilă. Mânerul este realizat din oțel inoxidabil periat și impresionează prin suprafața mată lucioasă. Acest lucru nu numai că ușurează întreținerea, aspectul său de înaltă calitate oferă și accente nobile și contribuind astfel la crearea unei atmosfere exclusivă a studioului de balet.

Consola barei de balet trebuie plasat astfel încât bara să fie la o înălțime de 110 cm. Pentru a asigura o utilizare sigură, consolele individuale de perete trebuie instalate de la distanța de 120 cm.

Caracteristica
- Oțel inoxidabil periat
- distanța de perete 21 cm
- Potrivită pentru bare de balet cu diametrul de 43 mm, 50 mm
- konsola deschisă
- Placa de montaj 12 x 3 cm
- Distanța între orificii 9 cm
- Sarcina maximă până la 50 kg
Furnizarea împreună cu materialul de montaj
Furnizarea fără bară de balet

    Clienții care comandă acest produs au mai comandat::