Oglindă în sala de dans montată pe perete

5.0/5opinii despre produs (2)
Numărul articolului: TS
Dimensiune
i
Este o oglindă, 2 paranteze și 1 balet Fag lăcuit cu montare
i
Este o oglindă, 4 paranteze și 1 balet Fag lăcuit cu montare
i
Este o oglindă, 6 paranteze și 1 balet Fag lăcuit cu montare
5947.62 lei
cu TVA plusfără costuri de expediere
durata de furnizare: 4 - 6 săptămâni

descriere (ID: 24)
opinii despre produs (2)
Pune o întrebare
FAQ
Oglindă modulară oglindă de balet cu bară de balet integrată
Un perete - oglindă este obligatoriu pentru fiecare studio de balet. Aceasta este singura modalitate prin care elevii se pot auto-observa și pot lucra asupra posturii și mișcărilor lor. Acest sistem modular de oglinzi, montat pe perete, îndeplinește cerințele profesionale și este înzestrat cu o bară de balet continuă, armonios integrată.
Pe lângă faptul că este utilizat în studioul de balet, sistemul de oglinzii este potrivit și pentru sălile de sport, precum și pentru studiouri de fitness și dans. De asemenea, creează opțiuni atractive pentru amenajarea sălilor de recepție, a magazinelor și a restaurantelor.
Sistemul are o structură modulară și este compus din elemente de oglindă individuale. Acest lucru permite o adaptare optimă la dimensiunea unui perete existent. Elementele individuale pot fi unite între ele, creând o suprafață consecvent o suprafață netedă de oglindă. Accentele optice sunt oferite de rama de lemn cu o lățime de 6 cm. Bara de balet poate fi montată la orice înălțime.
Întregul sistem de oglinzi respectă normele de siguranță relevante și, prin urmare, poate fi utilizat în siguranță în spații publice, placa oglindă din sticlă este lipită pe o placă solidă, evitând astfel împroșcarea cioburilor și legat de aceasta riscul de rănire.
Caracteristici
- Dimensiunile elementelor de oglindă 100x200 cm (formatul 150x200 m la cerere)
- Grosimea sticlei 4 mm (la comandă 5 mm)
- Reflectare foarte bună
- Structura rezistentă la deteriorări, în conformitate cu reglementările privind siguranța
- Montaj pe pereți diferiți
- Montaj direct pe perete
- ramă din lemn (crește dimensiunea oglinzii cu câte 10 cm fiecare)
- montajul barei de balet la o înălțime de 100 cm (alte înălțimi disponibile la cerere). Presupunem că oglinda cu ramă va fi plasată aproximativ 10 cm deasupra solului, înălțimea tijei va fi măsurată de la sol.)