Oglindă mobilă pe rotile 200 cm x 190 cm x 80 cm

4.9/5opinii despre produs (7)
Numărul articolului: MS2
5742.70 lei Prețul pentru o bucată
cu TVA
durata de furnizare: 2 - 4 săptămâni

descriere (ID: 25)
opinii despre produs (7)
Pune o întrebare
FAQ
Oglindă mobilă pentru dans și balet - lățimea 200 cm
În timpul lecțiilor de dans și balet, oglinda este necesară pentru a vă controla și a vă îmbunătăți mișcarea. În multe studiouri de sport, cluburi și școli nu există totuși un loc pentru un perete - oglindă. Această oglindă mobilă este alternativa potrivită. Este gata de utilizare cât ai clipi din ochi și poate fi plasată oriunde în cameră. Este, de asemenea, o soluție ideală pentru antrenament privat în sala de forță proprie sau în sala de manifestări.
Oglinda oferă o suprafață cu lățimea de 199 cm și un panou de 160 cm înălțime. Oglinda este lipită pe o placă de susținere stabilă. Are o grosime de 4 mm și este prevăzută cu o folie specială (împiedică împroșcarea în caz spargere). Asigură un nivel ridicat de siguranță atât în timpul transportului, cât și în timpul utilizării oglinzii.
Rama solidă din profile de oțel face oglinda extrem de stabilă și rigidă. În afară de cele două picioare care ies înante și înapoi, două protele în spate asigură o poziție stabilă a oglinzii.
Dacă aveți nevoie de un perete continuu de oglinzi, puteți pune mai multe oglinzi una lângă alta. În camerele foarte mari, oglinda poate fi de asemenea folosită ca un perete despărțitor flexibil în cameră. Acest lucru face ca fiecare cameră multifuncțională și sală de gimnastică să fie un loc excelent pentru un studio de balet sau de dans.
Patru rotile de răsucire permit manevrarea ușoară a oglinzii de către o singură persoană. După plasarea la locul dorit, frâna integrată asigură un sprijin stabil.
Caracteristici

Mărimea suprafeței oglinzii: 199 x 160 cm
- Dimensiuni totale (W / H / D): 200 x 190 x 80 cm
- Structură de oțel puternic sudată vopsită prin pulverizare
- 80 cm lățimea tălpilor
- Siguranță datorită prptelelor din spate
- Rotile ușor deplasabile cu frână
- Greutatea: circa 100 kg

    Clienții care comandă acest produs au mai comandat::