Oglindă mobilă 190 cm x 100 cm

5.0/5opinii despre produs (1)
Numărul articolului: MS1
3293.68 lei Prețul pentru o bucată
cu TVA plusfără costuri de expediere
durata de furnizare: 2 - 4 săptămâni

descriere (ID: 26)
opinii despre produs (1)
Pune o întrebare
FAQ
Oglinda mobilă pe roți - lățime 100 cm
Antrenmentele de fitness eficiente necesită totodată un control constant al posturii și al mișcării. Cu toate acestea, centre de forță sau cluburi sportive utilizează săli multifuncționale, dintre care majoritatea nu au pereți cu oglindă. Această oglindă mobilă de fitness reprezintă exact soluția potrivită: asigură mobilitatea necesară, permite utilizarea multiplă a spațiului și poate fi instalată oriunde în cameră. Chiar și cei care au un centru de forță privat vor aprecia imediat această oglindă compactă.
Suprafața oglinzii este de 100 cm lățime și 172 cm înălțime. Oglinda cu grosimea de 4 mm este atașată permanent la placa de susținere. Este echipată cu o folie anti-așchiere specială, care oferă o protecție suplimentară atât în timpul transportului, cât și în timpul utilizării oglinzii.
Baza acestei oglinzi de fitness mutifuncționale este o ramă solidă din profile de oțel. Construcția sa este extrem de stabilă și rezistentă la răsucire. Construcție puternică se obține cu ajutorul a două picioare care ies înainte și înapoi și două proptele în spate.
Dacă există mai multe oglinzi alăturate una lângă cealaltă, puteți construi, de asemenea, un perete continuu de oglinzi. Pot fi, de asemenea, utilizate ca pereți despărțitori în camere de-a lungul peretelui sau în încăperi deosebit de mari. Astfel, fiecare cameră multifuncțională și fiecare sală de gimnastică, prin câțiva pași simpli și fără prea mult efort pot deveni, de exemplu, un autetic studio de balet.
Patru roți de răsucire, asigură o manevrare confortabilă. În plus, frânele integrate asigură o întreținere fiabilă a oglinzilor în poziția dorită.
Caracteristici
Dimensiunile geamului oglinzii: 99 x 172 cm
Dimensiunile totale (înălț./ lăț. / adân.): 190 x 100 x 80 cm
- poziție liberă fără ancorare
- Structură de oțel puternic sudată vopsită prin pulverizare
- 80 cm lățimea tălpii
- Siguranță datorită proptelelor din spate
- Rotile ușor deplasabile cu frână
- Greutatea: circa 50 kg

    Clienții care comandă acest produs au mai comandat::