Oglindă pentru balet

Numărul articolului: BS
Dimensiunea
i
Este vorba de 1 oglindă, 3 console și 1 bară din fag lăcuită și montajul
i
Este vorba de 1 oglindă, 5 console și 1 bară din fag lăcuită și montajul
i
Este vorba de 1 oglindă, 7 console și 1 bară din fag lăcuită și montajul
Consolă pentru balet
5497.80 lei
cu TVA plusfără costuri de expediere
durata de furnizare: 4 - 6 săptămâni

descriere (ID: 27)
opinii despre produs
Pune o întrebare
FAQ
Oglindă modulară pentru dans cu bară de balet integrată
Fiecare studio de dans ar trebui să aibă un perete cu oglindă, care să permită elevilor să se observe pe sine, și pentru a putea lucra permanent asupra mișcării și posturii. Acest sistem modular de oglinzi de montare pe perete reprezintă o atracție vizuală a oricărei săli de dans. În plus, bara de balet complet integrată o face idelă pentru lecțiile de balet.
În afară de aplicarea în studioul de dans, sistemul de oglinzi este, de asemenea, potrivit pentru săli de sport, precum și studiouri de fitness și balet. De asemenea, există și opțiuni interesante pentru amenajarea sălilor de recepție, a magazinelor și a restaurantelor.
Sistemul este modular și se compune din elemente de oglindă individuale. În consecință, este posibilă adaptarea optimă la dimensiunea peretelui existent, deoarece elementele de oglindă individuale pot fi fixate direct unul lângă celălalt, fiind obținută o suprafață de oglindă fără sudură. Oglindă montată într-o ramă din lemn cu o lățime de 6 cm. Bara de balet poate fi montată la orice înălțime după acord.
Sistemul modular de oglinzi pentru fitness respectă toate reglementările relevante privind siguranța. Poate fi ușor de folosit în locuri publice. Structura respectă cerințele de siguranță, caracterizate printr-o reflectare foarte bună a luminii, lipită pe o placă solidă. Previne nu numai împrăștierea fragmentelor de oglindă, ci și rduce la minim riscul de rănire.
Caracteristici
Dimensiunile elementelor de oglindă 100x200 cm (formatul 150x200 m la cerere)
- Grosimea sticlei 4 mm
- Reflectare foarte bună
- Structura rezistentă la deteriorări, în conformitate cu reglementările privind siguranța
- Montaj pe pereți diferiți
- Asamblare directă pe pereți
- Montajul barei de balet inclusă în preț

    Clienții care comandă acest produs au mai comandat::