Tijă de susținere a barei cu reglarea înălțimii

4.8/5opinii despre produs (6)
Tipul de lemn
Fag
 
Frasin
+37.48 lei
Stejar
+82.47 lei
Lungimea
i
2 console cu șină pentru reglarea înălțimii, material pentru montaj și bară de balet 100 cm
i
2 console cu șină pentru reglarea înălțimii, material pentru montaj și bară de balet 125 cm
i
2 console cu șină pentru reglarea înălțimii, material pentru montaj și bară de balet 150 cm
i
2 console cu șină pentru reglarea înălțimii, material pentru montaj și bară de balet 200 cm
739.70 lei Prețul pentru 1 set
cu TVA plusfără costuri de expediere
durata de furnizare: circa 1-3 zile

descriere (ID: 63)
opinii despre produs (6)
Pune o întrebare
FAQ
Tija barei cu reglarea înălțimii
În afară de oglinda de format mare, bara de balet solidă constituie echipamentul standard pentru orice studio de balet profesionist. Nu numai bara în sine trebuie să fie făcută dintr-un lemn extrem de durabil și care nu se rupe. Consolele de perete adecvate trebuie să îndeplinească, de asemenea, condiții ergonomice și funcționale foarte severe.
Această consolă de perete special pentru barele de balet nu este pur și simplu înșurubată pe perete, ceea ce îi conferă o poziție staționară care nu poate fi schimbată cu ușurință; În schimbul acestuia, consola de perete funcționează pe o șină specială profilată din aluminiu. Este fixată vertical pe perete și permite reglarea rapidă și sigură a înălțimii barei.
Această consolă ajustabilă pentru bare este ideală atunci când studioul de balet este vizitat atât de copii, cât și de adulți. Datorită reglării rapide a înălțimii, aceasta poate fi adaptată eficace la diferite dimensiuni ale corpului, oferind astfel cele mai bune condiții pentru un antrenament fără compromisuri.
În caz contrar, este vorba despre un set de console de perete și o bară de balet. Aceasta înseamnă că bara de balet este împinsă prin tubul de asamblare și este fix înșurubată de jos. În felul acesta se asigură o fixare absolut fiabilă - chiar și la sarcini mari. Legătura dintre șina de montaj și suportul de balet este realizată cu un tub curbat din oțel. Datorită acestui fapt, consola pentru perete este invizibilă și funcțională, ceea ce conferă o notă pozitivă oricărui studiou de balet. Mânerul extrem de ușor de întreținut este fabricat din oțel inoxidabil, cu un finisaj mătuit plăcut.
Pentru a menține siguranța, trebuie să se instaleze console de perete reglabile la intervale de 120 cm. Lungimea maximă care poate fi liber reglată este de 300 cm.
Caracteristici

- Varianta din oțel inoxidabil cu suprafață periată
- Distanța de perete: 21 cm
- Bara cu diametru de 43 mm, lăcuită
- Profil de perete din aluminiu (B / L): 28 mm / 50 cm
- Sarcina maximă până la 50 kg
- materialul de montaj anexat

    Clienții care comandă acest produs au mai comandat::