Oglindă 4 mm cu folie de protecție 200 cm x 100 cm

4.5/5opinii despre produs (2)
Numărul articolului: SDZ
1794.28 lei Prețul pentru o bucată
cu TVA
durata de furnizare: 4 - 6 săptămâni

descriere (ID: 30)
opinii despre produs (2)
Pune o întrebare
FAQ

Oglindă modulară cu folie de proteție


În multe domenii ale terapiei prin mișcare, este important ca pacientul să se poată autoobserva pe sine, poziția și mișcarea efectuată. Pentru aceasta, în practica terapeutică din această sferă este necesară o oglindă mare.


Acest sistem modular de oglinzi de perete îndeplinește toate cerințele și poate fi adaptat la condițiile spațiale ale fiecărei practici. În afară de utilizarea terapeutică, este de asemenea potrivit pentru studiouri de balet, săli de sport, precum și studiouri de fitness și dans. De asemenea, în cazul recepțiilor hotelurilor, al magazinelor și al restaurantelor, acest sistem oferă posibilități vaste de proiectare.


Sistemul este modular și se compune din elemente de oglinzi individuale. Elementele oglinzilor pot fi dimensionate individual în funccție de nevoi, ceea ce permite ajustarea exactă la centimetru la peretele existent. Diferitele elemente de oglindă sunt conectate unul cu celălalt într-o manieră lină, datorită acestui fapt se obține o suprafață de oglindă practic fără sudură în toate dimensiunile dorite.


Întregul sistem de oglinzi respectă normele de siguranță relevante și, prin urmare, poate fi folosit în siguranță în locuri publice. Acest lucru are o importanță majoră în practica terapeutică. De exemplu, folia de sticlă a oglinzii este lipită pe o placă de susținere solidă și astfel rezistă chiar unor impacte mecanice mari. Dacă sticla se sparge o singură dată, o folie specială anti-împrăștiere asigură evitarea oricăror leziuni.


CaracteristiciFormatul elementelor de oglindă în funcție de nevoile individuale
- construcția modulară, lățimea nelimitată a peretelui cu oglinzi

- Grosimea sticlei 4 mm
- Oglinzile se caracterizează printr-o reflectare foarte bună a luminii
- Proiectate în conformitate cu reglementările de siguranță
- oglindă lipită pe o placă aglomerată laminată, groasă de 18 mm
- lipite cu folie (împiedică împrăștierea cioburilor în caz de spargere)
- diferite forme de fixare
- Montare directă pe perete
- greutatea 1m2 circa 20kg

    Clienții care comandă acest produs au mai comandat::